I miss you, i miss your smile

Hej bloggen ! lite deprimerande idag. Jag sakar min mormor som just nu reser från byn till bangkok och jag sakar henne så mycket önskade att jag vore där hos henne :(.

DramaDramaDrama

hej bloggen! Nelly hon gick hem för några timmar sen och jag sitter här vid datan och kollar på Thai Drama jag själv somnade inte från halv2 fy på mig !. Jag ska snart klä på mig och sminka mig lite för att senare gå ut och hjälpa pappa med blåbären. Hoppas på det bästa!

Beethy & Nelly

Jagoch Nelly vi löjla oss lit ^^ nejdå!


Hemma!

Hej! Nu så har jag tagit mig hem efter en rolig och mysig dag hos Nelly. Vi har chillat och haft det rolig och vi har fått laga mat jag och nelly och den blev faktis rätt ok ^^. Just nu så sitter jag vid datan, har ringt mormor för bara några minuter sen och frågat om mina rosetter till håret. Det kan hända att vi åker och plocka svamp.

Kalas outfit

Hej bloggen! idag har jag varit på 3-årskalas och det var massor med barn som sprang och lekte runt. Vi åt hemlagad hamburgare samt dressing och annat man som man känner för att ta. Här är dagens kalas outfit:




Tröja: BikBok
Byxor: Thailand
Väska: Chanel

It gets hot

Goddag!
För bara några minuter sen så ringde jag ner till thailand (byn) och som tur var så svarade hon på telefonen jag snackade lite med en flicka som brukade hänga med mig när jag var i Thailand och det börja blir riktig vart här just nu så jag tog en liten paus och tänkte ta och går till affären och köpa något men sen kom jag på min "Training" att inte äta så mycket onyttig pshh!.

Hej!

Hej! Jag har precis ätit min lunch och ska snart ut och gå lite. Jag har tänk lite mer på hur / vilken tid jag tar och äter och måste vara lite nogrannare ^^.


Ta och kommer i form nu

Hejsan! Idag bestämde jag mig för att promenera lite/ springa. jag laddade hem någon slags training på mobilen hur mycket man ville går ner i vikt och att äta bra. Jag har tänkt att de senaste veckorna har jag slarvat med att äta nyggtig och bara ätit skräpmat för det mesta.

Saknar Thailand

Hej! Hur mår ni ? själv saknar jag Thailand och byn det var helt underbart jag förstår inte hur tiden gått så snabbt och jag hoppas att jag får träffa dem snart igen. Jag saknar min mormor som är en rolig humör som alla älskar, nästan alla vet vem min mormor är och inte konstig haha ^^. Jag ringde ner till Thailand (mormor) och hon stod och lagade mat till min grandfather (han är från england) och gammelmormor satt och kollade på tv. Jag hoppas att det blir tThailand snart igen och jag får tjänar lite pengar innan dess också för man kan ju inte går tomhänt till Bangkok och glo på alla fashion-kläder där ;).


Vad jag gör just nu

hej! Just nu sitter jag och titta på ThaiTv medans jag rita. Jag har inte sålt blåbär idag och imorse så kände en stor olycka det var inbrott i mat affären ICA NÄRA. Jag har bara chillat lite och kollat tv hela dagen.

Just a dream

Hej bloggen! I natt drömde jag något som fick mig att verkligen tänka efter den personen. Jag drömde att han och några kompisar skulle åka båt till ett ställe och jag och några till fick inte plats i den och dem lämnade oss sen så väntade vi hemma hos mig och plötslig kom dem tillbaka och jag visade dem min källare som var helt coolt med olika roliga saker ett touchdata på väggen som man kunde hålla på med och sen så plötslig så satt han bredvid mig och han började hålla på och skoja. Det kändes så bra att har honom nära och jag saknar honom än men han svek mig verkligen för några år sen genom att leka " jag kan få vem jag vill "leken. Efter han hade gjort slut så ville han blir tillsammans igen och jag visste nog att han ville leka den leken igen men jag gillade honom för mycket för att säga nej.
Jag lägger det förflutna bakom mig.

Coola gamla bilar

Hej ! Idag har vi varit i Tydinge och kollat på gamla bilar det var väldig spännande det var både gamla som nya.
 
den här bilden är från sida av svenskaradio som jag har lånat.

Den här bilden är från en blogg som handlar om Gamla bilar och sånt jag hissar bloggen.

Ute i fina vädret

Hejsan sitter just nu och kollar på ThaiTv medans jag sitter och säljer blåbär också men bättre uppdatering om en timme kanske Puss på er

Japan tar GULD

Åh yes jag som ahr deppat dem sista kvarten och så bara gör Sawa mål vad ska man säga ? dem ger inte upp och jobbar så bra tillsammans och nu så tar Japan guld hur kul är inte det ?
All kärlek till JAPAN. Dem förtjänar det.

Japan - Usa

Hej bloggen just nu så sitter vi och laddar inför fotbollsfinalen och jag heja på Japan och hoppas så klart att dem vinner ^^. Jag har såld blåbär hela dagen och är trött men orka kolla på matchen och hoppas att Japan vinner för dem spelar ju inte för pengarna precis men ja självklart kanske dem får det om dem vinner men dem spelar ju för nationen och landet.

Pattaya Beach


saknar Thailand.


Nattblogg

igår så sov jag över i Knislinge och vi spelade lite kort och sen så åt vi lite och sen så gick vi och till husvagnen för att sova där och vi tittade på DvD innan vi somnade Wanted" med angelica jolie och den var faktis bra men det var ganska varmt i husvagnen och min bror han vaknade och öpnnade dörren och satte sig där en stund sen så gick han på toa medans jag försökte somna men en rolig dag. Idag så efter mamma hade hämtat mig så körde vi och plockade amerikanskblåbär mellan broby och emmislöv sen så åkte vi hem och jag fick sälja lite blåbär och det gick ju ok bara det att en fågel bajsade på min akel som tur va när jag nästan somnade för att jag inte kunde hålla mig vaken ^^. Kl 8 åkte vi in till stan och åt lite kristianstaddags-mat :) jag åt en langos och mama pappa åt någon slags kinamat. Jag träffade på Sanna och Tata flera gånger hihi.


Man får väll bjuda på sig ?

Visst ser det bra ut ? hihih^^


Man kan väll kalla det för utflykt ?

Hej bloggen ! Jag har varit iväg hela dagen idag och är utmattad. Först så körde vi till Knislinge och hämtade en bekant och sen så körde vi till Eslöv  som tog ca 1 timme och mamma och jag vi sammabetade bra. Vi var på ett tempel som ligger i trollenäs. När vi skulle hem så somnade jag på vägen sen så var vi i knislinge och hälsade på lite, Jame och kvang kommer ikväll så vi ska chilla och kolla på tv i källaren. Jag tar och videobloggar snart.

Fräsh!

hej bloggen! Jag har tvättat håret och sitter nu och glo på thaitv på datan och imorgon ska vi till ett tempel för att en bekant vi känner ska bli typ munk ?, men idag kommer jag nog inte att göra mycket för det regnar och är fuktig så rätt kass att sälja blåbär nu hihi för om blåbären blir blöt kan ni blir dålig precis som människor typ ? hiih att man blir sjuk om man står ute i regnet.

Blåbärs dags!

Godmorgon! jag ska ut med blåbären nu snart och vara för det mesta ute. Jag får ta och starta den stora datan som är närmst där jag sitter med blåbären och lyssna lite musik" 1 timme senare"
det regnar och kom precis in



sunshine need to work tomorrow

Hej bloggen! jag sitter vid i sängen och bloggade medans jag tittar på Dum och Dummare

Imoron ska jag sälja blåbär utanför huset och det är inte skogsbläbär utan amerikansk bläbär som är odlad här i sverige utan sprutmedel och sånt som inte är miljöfarligt¨. Mamma vill att jag ska vara där ute typ  vid 10 på morgonen och hålla mig där ute och sälja blåbär fast jag kommer klart att  blogga därifrån och ni får se hur det ser ut^^.
Godnatt på er ! :)

Hejsan! kolla in mina skal för samsung galaxy 5

Hej Bloggen! jag har gjort ett inlägg som är där jag visar upp mina skal till min samsung galaxy 5 som jag köpt i Thailand som är mycket användbart och som jag gillar enormt! :)


lite kort om dagen

vad jag har gjort


Svamp,hallon och smultron plocknig

hej bloggen! jag och mamma har varit vid bockeboda skogen och vi hittade lite kantareller och sen så var det fullt av smultron. Det var inte så mycket hallon men fick ändå lite men fick mest smultron. Bläbären har inte kommit så mycket men hoppas att det blir bättre nästa gång ^^. Mamma hon tänkete åka och hämta bläbär så jag kunde sälja här utanför huset.

En liten olycka

Hej bloggen idag har det skett en liten olycka mamma hon skulle laga kyckling till mig och jag sov fortfarande medan mamma hon hällt i olja i stekpannan så gick hon och snackade i telefon med en kompis så började brandlarmed tuta och mamma sprang till köket och hon såg elden sugas upp som tur var så var det inte olja i fläckten. Jag hörde att det tutade men jag trodde att den bara gick på grund av att det kom lite rök så jag steg inte upp och mamma blev lite sur på mig för att jag inte vaknade och hjälpte henne men nu så har vi löst det óch vi har hjälps åt att torka hela köcket som tur var är inte vårt kök så stor men det har löst sig nu.

Mobilblogg men funkar inte att skriva under

så nu funkar det och jag ligger och tittar på tv. Jag är trött men ändå vill jag inte sova. Vi har varit på kristianstad dagarna och jag köpte en tröja och sen skull vi kolla på karuseller och på väge hittar mamma en brunperuk som hon gillde så det har var it chill.

Tävling

Tävling på G. Om du vill delta i tävlingen så får du kommentera och motivera varför just du ska vinna och länkta sedan min blogg genom FB eller något annat. minst 5 deltagare annars så väntar jag med att lotta ut vinnaren.
det är örhänge från thailand "New Fashion" Bilderna är lite suddiga men jag lovar att dem är betydlig snyggare i verkligheten.

Vinnaren får välja vad han\hon vill ha :




Smycken och andra roliga saker ^^

Hej igen bloggen!
eftersom jag inte har någoting att göra"just" nu så tänker jag visar er snabbt några av mina saker gillar både från sverige och Thailand men det mesta är från Thailand:


Glasögon från Thailand den till höger och vänster ärRay-Ban och den i mitten är vanlig som jag gillar mest.


Halsband från ur&pen som jag  fick av en kompis.


Den här är en celeb bag som såldes överrallt och inuti ärdet blush on/Spegel ögonskugga.


En ringklocka jag köpte på marknad i Pattaya. Rosa.




Osminkad hela dagen

Hey Bloggen ! igår har jag sovit i källaren och nu sitter jag och chillar jag tänker på att går och tittar på Thaitv på min stora data. Jag tänker nog inte göra någoting speciellt idag så jag orka inte ta och sminka mig och fixa till mig. Det är Kristianstadar nu i veckan så vi får se om jag dyker upp och kanske på kvällen sticker vi dit jag min brorsflickvän och kollar vad kristianstad har att erbjudar.

Godmorgon, godmiddag, godkväll

Hej Bloggläsare !
Jag vaknade upp för några timmar sen och det första jag tänkte på var att sätta mig vid datan och kollar på ThaiLakorn och ja visst tänkte jag blogga lite. Idag så ska jag  på Thai dans då där jag tränar med mina thai kompisar och sen när det är någon fest så har vi vårt uppvisning. Vi träffas varje söndag och vi träna + att vi chillar och snackar och har rolig ^^.

Mina goa sötisar.

Tillbaka

Hej Bloggen! det var länge sen jag bloggade och jag har haft lite längtan hem till Thailand och så har jag fått sommarjobbat. Jag har varit med i beachsoccer med gruppen och det var rolig även om vi inte var så bra men oavsätt det så är det ju att har rolig och träffa vänner. Jag träffade på någon jag absolut inte förväntade mig att jag skulle träffa iår också så det var lite (titta på och blir tittad på) ^^ och förra året så träffades vi också men vi snackade inte för jag vill absolut inte snacka med en skitstövel.
Så idag har jag tänkt följa med mamma till en kompis och hänga där lite jag tror dem ska har barbeque ^^
så ni för har det bra puss&Kram.

RSS 2.0