Sometime i wanna be free then let me..









I want to dance I want to be a Airhostess I want to hear you scream my name! I want to be free.





Im miss miss you..

Vad ska man göra när någon som man har känslor för bor mitt i  halva jordklotet ? att man inte sluta tänka på den häre personen. För varje dag som går kan jag inte sluta tänka på honom när vi hade det som roligaste med alla barnen i byn. Varje dag tänker jag " när får jag åka dit igen ? " vet ni hur jobbigt det är att bor så långt från släkten ? det känns som ett jävla tortyr varje dag som går! visst jag skrattar och verka ha jätte rolig med det känns inuti.
Min prins jag kommer att träffa dig igen. Du sa att när jag blir äldre så blir du en gentleman som väntar..
ska jag verkligen tror på det? men jag älskar honom enormt.


เบอร์คนอกหัก


Hejsan ! jag kom hem i tisdagen och har haft jätte rolig i Thailand med mina släktingar samt Bangkok och Pattaya. Jag längta tills jag ska hälsa på igen^^. När jag var i Pattaya så åkte vi till stranden på morgonen och det var enormt skönt och jag fick åka scoter vattenscoter det är jätte rolig och träffade massor med boys ;) .
När det var songkran så skvätte alla vatten på oss och blöt blev vi ^^ man bruka få puder på kinder på sig också och det fick jag " gammalt tradition" att om man gillar elr vill flirta lite med tjejer elr killar så frågade några gillar mig och min kompis om de fick ta puder på våra kinder och det fick dom och det visade sig att det var mina gamla klasskompisar. Pond och alla barnen jag saknar dem enormt och gråter nästan varje minut jag är tråkig och saknar dem.

RSS 2.0