ska p[ shopping

Hej po er jag ska shoppa med mormor  mamma och Kwan v'ntar fortfarande p] att vi ska [ka dit. Jag har badat mkt i poolen och ar brun. jag blogga lite mer sen f;r ska [ka snart. PussoKram.

Snart dags att sova

Åh.. vad jag är laddad för imorgon. Jag längta tills jag får träffa flygvärdinnorna dem är en av mina största idoler, jag är ett riktig fans av dem och tur att jag är en sådan person som absolut inte kommer att somna utan njuta av planet och beundra flygvärdinnornas jobb!.
Just nu håller jag på att packa och jag ska krulla till mitt hår med krulltång nu och bestämma lite vilka saker jag ska ta med i handväskan^^

tjejkväll

hej bloggen ! igår har vi haft jätte rolig. Sofia, Sandra och Felle kom och sov över hos mig för att jag ska ju åka till thailand imorgon. och tåget går nog 8 tror jag. Vi har varit ute och spelat fotboll igår och sen kollat på filmer till 2 sen somnade vi nog 3. Jag och Felle hade vår franskaprat och störde Sandra som sov sött men sedan vaknade och nästan dödade oss ^^ man kan säga att sofia tänkte det..
tjejer jag kommer saknar er och tjejerna i klassen älskar er enormt mina älsklingar !

RSS 2.0