virus ..

Hejsan! idag har jag varit ute ock gått i det fina vädret det var jätte varmt ute solen skinner. Apropå virus så fick jag det för några dagar sedan. På facebook så kommer det upp något som ska föreställa bilder på mig och några andra vänner som den försöker lura genom att man ska trycka på öppna och jag har försökt att varna mina vänner på facebook och några har kanske inte förstått det så jag säger det på bloggen för att varan er mer tryck inte på öppna filen och den laggar med text att man ska öppna upp bilder på mig och mina vänner.
          Klicka inte på öppna om det har skickats via chatt till er.

Grillfest

Goddag! idag så ska vi på grillfest i immeln och det är bra väder ute idag. Jag har fortfarande inte löst problemet med datan men försöker iaf det är dålig med bilder. Jag har varit på praktik onsdagen till fredagen i Almhaga ålderdomshemmet jag tyckte faktis att det var rolig att vara där och hjälpa dem gamla och mata dem dem har det ganska bra där i almhaga, god mat och olika aktiviteter varje dag och det är ju possitiv. Det är klart jag måste hälsa på dem någon gång igen så att dem inte glömmer mig helt då saknar dem redan dem är så snälla och rara.

are u gonna give me a kiss..


Goddag dag! idag har jag varit på praktik och kommer att fortsätta med det tills på fredag. Jag praktisera på ålderdomshemmet och jag tyckte att det faktis var rätt kul och inte alls så svårt och jag hjälpte så klart till men jag har inga tankar på att jobbar inom det utan jag vet redan vad jag vill ge mig in i ^^. Nu sitter jag ock ska se på en ny lakorn som heter "Tueng rai kor ruk" ^^.


He is so freaking cute.

Slut på สะใภ้ไม่ไร้ศักดินา


Goddag! idag kom den sista avsnittet av สะใภ้ไม่ไร้ศักดินา och det slutade med att Keng lät Nam-kang vinna och sen så berättade han för hene att han älskade henne. Ett par som passa ihop i REAL-LIFE tycker jag ! önska ni fattade Thai..
Om 13 dagar så åker jag ^^ längta. Det kommer blir många Thai-Dramor jag kommer att köpa + massa shopping.
Kram Bee


Besök idag också

Vi har fått besök hela helgen och är dö trött. Skrikande ungar och utbrott ^^ men jag klarade det. Det var trevlig att få besök. Det är fortfarande problem med telefonen kopplad till datan så får hoppas på det bästa. Jag hoppA Ni har fast en bra helg och trevlig söndag.

aj

Tårtan jag och mamma var skitgott! med pappas vaniljkräm omg. Jag måste säga att jag aldrig har fastnat på tårtor men min tårta var väldig god. Jag har blivit biten av en liten 3åring som har energi till max.

Besök

Har fått besök och bjöd på smörgås med pålägg. Lite stökit efteråt ^^. Snart får vi besök igen och det blir säkert rolig.

Fredagsmys!!!




BC-1O6-Beach-Cruiser-Ladies-Pearl-White
Snygga cyklar. Skulle varit gullig om jag hade den ljus gröna dem sprider liksom glädje ^^. Fredag idag och tänker sitta och kolla på thai-drama som vanlig men ska hjälpa mamma med att göra min tårta till imorgon och fick present kort på InterSport tack till Jonte.

Små jäspar

Lite små trött. Jag kollar på Thai-Lakorn just nu och har fortfarande inte kommit på lösningen till problem med sladden till mobilen, man kan ladda upp bilder till datorn så jag sitter och träna på mina franska gloser.
Enormt tack till Felle som har fixat gloserna inne på gloser.eu jag har det lättare nu tack Felle^^ ! för nu behöver vi inte glo i textboken ^^. Har en fett skönt natt med goa drömma vetja! 

datan fungerar inte som den ska..

Jag tänkte lägga in lite bilder på presenter jag fick av Sofia men det fick inte att ladda upp så är lite små sur på datan för på den stora datan så funkar det inte heller så nu s itter jag på bärbara datan. När jag ska lägga upp lite hipp bilder så börja datan bråka med mig!. Är det bara jag som ser att det snöa , mega bigga snöflingor :O?. Träning halv 5 och svätta av rejällt. Bilderna kommer upp på bloggen snarast,ber om ursäkt.
Dunderkramar// Bee


Ingen skola för min del idag

Har varit sjuk. Gick inte till skolan idag men är taggad tills imorgon. Fick ett par skor och 2 lip gloss från storebror gullig av honom hihi^^. Just nu så sitter jag och titta på Thai-drama och ni bara "what ever" haha.
 Paula Taylor känd skåderspelerska,model. Hon är med i Bie´s musikvideo "Mark mai" och det är han ju drömt om att han någon gång skulle träffa henne + han fick även kyssa henne naaw, i musikvideon! cute.




Min dag idag :)

15/3
Det har varit en bra dag och i skolan så gick det bra hihi^^. Imorse fick jag 500:- och en virkad docka mycket kärlek till dig pappa. Efter att vi slutat sista lektionen så gick jag ner till biblioteket och när så berättade jag för Mikael att jag blev 14 idag och han bara grattis ! och så plötslig gick han och hämtade något när han kom tillbaka fick jag en penna, Grymt snällt av honom.


Omg, vad jag har tråkig

Vad ska man hitta på ?
jag sitter och kolla Thai-Lakorn men den är inte så bra. Jag hoppas ni får en fortsatt bra dag för jag själv måste träna på No-läxan med olika saker om baser.
Ha det bra! :)

14 wait for me

2 dagar tills jag fyller år ganska spännande faktis. 3 April då sitter jag på flyget och det är mycket mer spännande än att fylla år men jag ta det som ett extra-födelsedags present. Just nu så sitter jag och titta på thai-lakorn och har inte så mycket att blogga om men när jag är i Thailand så garantera jag på många inlägg a om olika saker jag har köpt vart jag har varit m.m hihi^^ .


Vilken överaskning !

Hejsan! jag är väldig glad just nu för DooTv funkar igen! men jag kommer inte att ha tid att kolla på det just nu och senare för jag ska på fest. Jag försöker inte ens att hitta något att ha på mig haha.

No Lakorn but i still alive

Hej! Jag lever fortfarande. Jag gick in på DooTv och där var jag inloggad men kunde bara inte kolla på Thai Drama. Jag tror jag överlever ändå för jag har ju Y-tube haha, och där kan man ju också kollar på lakorn men kanske inte lika bra men bättre än inget.
SAlut! nu måste jag gå och byta om Fest idag och måste hitta en klänning.


24:00 ingen Thai-Lakorn !!!! :((

Åh, herregud jag kommer absolut inte att klara mig utan att gå in på DooTv idag. Jag ska vara inne på DooTv nästan hela dagen och sen kommer ju Sofia. Medlemskapet kommer att läggas ner och vi Lakorn älskare kommer inte att kunna logga in. Jag får hoppas på det bästa för om det inte gå att logga in så finns ju Y-tube :)

Sängdags snart ?

Jag har alltid varit en sådan person som alltid sover 11 + och jag säger till mig själv varje dag att jag måste få sova minst 8 timmar. Jag är en "Lakorn-Nörd" och är enormt stolt för utan Lakorn skulle jag få tråkiga tid kvar. Jag är en sånt person som är Sprattlig och glad och extremt nyfiken. Thai-Lakorn är Thai drama som innehåller mycket kärlek och mycket hat. Jag fundera på att göra något jag alltid drömt om för man lever bara 1 g elr ? och det är ju att blir Flygvärdinna (största drömmen.) När jag kommer till Thailand (Pattaya) så ska jag hitta affärer som säljer alla slags Lakorn!. Ingen Lakorn ingen sprattel Bee. När jag är i Thailand så tänker jag inte sola! bara man gå på the street så blir man bränd när jag kommer hem så lova jag att jag kommer att ha en snygg solbränna. Nu tänker jag gå och göra mig i ordning till sängs och drömma om "han" och jag får inte glömma att göra 30 situps.
Godnatt på er sötnosar.

Ruk mak mai = Älskar enormt mycket


Hejsan! Torsdag idag, vi slutade tidig idag det är ju enormt bra tycker jag. Nu så sitter jag och lyssnar på musik, jag vänta på att DooTV ska uppdatera nya avsnitt av Thai Dramor men det verka ta en evighet. Imorgon så ta medlemskapet slut och då kan vi inte titta på Lakorn eller nyheter ja stort sätt inte ens logga in. Jag får hoppas på det bästa för jag kan absolut inte lust att pluggar hela dagarna, jag klara inte av dagen utan Thai Lakorn.


Försöker släppa dig..



Jag försöker men det är inte lätt, du är den jag har tänkt på i 4 jävla månader det är inget man bara säger att man ska göra det är faktis svårt att släppa taget.Du kommer alltid att få mitt hjärta Why can´t you take it now ? varför fick jag upp känslan för dig igen ? jo det var Linda & Görans fel! jag hade glömt dig totalt då och inte alls tänkt på dig.Tack till Linda och Göran.Jag har bestämt att jag ska glömma dig, slita mig själv från ditt hjärta och inte sitta och dag drömma om dig det måste få sitt slut. We don´t belong together because u don´t like me i know it.

Vad ska man säga ?

Hello ! dagen har varit helt ok. På hemkunskapen så bakade vi semlor ja visst det är gott men inte på morogonen väl?, nej inte gott alls på morgonen det kändes som om jag skulle kräka upp allt så kommer att tackar nej nästa gång hihi^^.

Nationela Kvinnodagen

8/3 Nationela kvinnodagen idag. Vi snackade om det på SO om att det fortfarande är så att män har mer makt än kvinnor, jo det tycker jag med men inte i Sverige på ett sätt så bruka det vara så att män får  laga mat tvätta m.m och det har jag faktis sett. Kvinnor är lata jag dömer inte men jag har sett och hört, visst det finns män som bestämmer över kvinnor men jag tycker att kvinnor bestämmer över männen också likaså man har liksom olika tankar omkring detta men njut av Kvinnodagen.

En av de bästa paren inom thai dramor ! :)






Lakorn Jag tittar på just nu bilder kommer mer




สะใภ้ไม่ไร้ศักดินา


สะใภ้ไม่ไร้ศักดินา

สะใภ้ไม่ไร้ศักดินา

สะใภ้ไม่ไร้ศักดินา




Lite om dagen 5Mars

Kolla lite på Drama just nu.IDag har jag varit i Ica maxi handlat sen blev det pommes ^^. Kollat på Prince of Persia tror jag den hette på hemmabiot i vardagsrummet riktig bra film sen blev gjorde jag lite läxor (matte) och sen blev det smörgåstårta gottigotti!.
Imorgon ska vi spela fotboll utomhus i hässleholm kallt? det får vi se senare!.

I wish i have a homework maker

http://www.youtube.com/watch?v=CuObr9YTsKg
Jag önskar jag kunde ha en robot som kunde göra mina läxor. Varje vecka ska man ju ha prov inte en ända vecka utan läxor.Nu sitter jag och latar mig i soffan och kolla på Thai lakorn,äta också.
Obs.. jag har redan ätit och måste snart börja att göra matte och no blääh!.

1 Mars

14 dagar tills jag fyller 14 ! vad jag länkta, men länkta mer till 3 April för då gäller det. Gå på stranden. Vattenfestivalen får jag ju inte missa ! :D rolig kommer det att blir men väldig varmt 40 grader  typ. 

RSS 2.0